TERMÉKEK

Az üvegkorlát ideális megoldás irodaházakhoz

üvegkorlát

Az irodaházak, irodák egyszerre szolgálnak a cég alkalmazottainak munkahelyéül és a cég ügyfeleivel történő találkozások helyszínéül. Ebből egyértelműen következik, hogy az irodaház megjelenése és kialakítása is egyszerre kell, hogy reprezentatív és praktikus is legyen.

Mi illik egy modern stílusú irodához? Az üvegkorlát az a kiegészítő, ami nem hiányozhat egy ilyen épületről. Miért érdemes az üvegkorlátot előnyben részesíteni, ha modern iroda megtervezéséről, felújításáról van szó?

Az üvegkorlátoknak számos olyan előnyük van, amit egy ilyen iroda nem nélkülözhet és itt nem feltétlenül csak a külsőről van szó. Tény, hogy az üveg rendkívül esztétikus, de nemcsak ebben jeleskedik. A korszerű korlátok edzett üvegből készülnek, nem pedig hagyományos, szilánkosra törőből. Az edzett alapanyag használata szavatolja, hogy a korlát maga biztonságos lehessen, még akkor is, ha valamilyen baleset történik, például valaki véletlenül nekiesik. Természetesen az üveg így is el fog törni, de a kialakításának köszönhetően úgy, hogy ne okozzon komoly sérüléseket, illetve vágásokat.

Az üvegkorlátok pazar látványt nyújtanak, egyszerre észrevehetetlenek és figyelemfelkeltőek. Úgy simulnak bele a környezetükbe, hogy közben az épületet modern, minimalista, stílusos megjelenéssel ruházzák fel. Ezeknek a korlátoknak az előnye, hogy az üveg letisztult felületeit nem kell megtörni oszlopokkal, kapaszkodókkal. Arra is van lehetőség, hogy teljesen üvegből készüljön a korlát. Ez a pontmegfogásos megoldás, ahol szorítótárcsákkal rögzítik az üveglapokat, úgy, hogy másra nincs szükség a stabilizálásukhoz.

Az üveg átengedi a fényt, nem töri meg a homlokzatot, zavartalan panorámát biztosít a teraszról vagy az erkélyről. Kintre és bentre is jó választás, ráadásul nem igényel karbantartást sem. Az üvegkorlát tovább kitart, mint a fa és könnyebben is lehet tisztítani olyan tisztítószerekkel, amiket kifejezetten erre gyártanak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen fel minket bizalommal és rendeljen egyedi igényekre szabott üvegkorlátot az irodájába! Személyre szabott árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

Elhanyagolt terasz? Váltson rozsdamentes korlátra!

A nyári időszakban igazán kellemes, ha az ember ki tud ülni a teraszra, legfőképp az esti órákban. Ahhoz, hogy szívesen használjuk ezt a területet és pihenjünk, vagy más hobbinknak hódoljunk, fontos, hogy odafigyeljünk a terasz állapotára. Az elhanyagolt terasz látványa senkit sem vonz, ezért még a nyár előtt érdemes gondoskodni arról, hogy ismét csalogatóvá váljon. Ha az Ön terasza is elhanyagolt, cserélje le a korlátokat: váltson rozsdamentes korlátra!

                                                                                                                             A terasz látványát nagyban befolyásolja a korlátok állapota, ezért érdemes ezek cseréjével kezdeni a munkálatokat, ugyanis megvan arra az esély, hogy amint beépítésre kerülnek a rozsdamentes korlátok, azután semmilyen teendő nem lesz. Ha esetleg mégis, a padlóburkolat frissítésével, vagy akár csak egy egyszerű, kültéren is használható szőnyeg leterítésével megoldható a teljesen friss terasz, ami után már csak a bútorok megtisztítása, illetve esetleges cseréje lehet hátra.

A rozsdamentes korlátok lenyűgözőek, és hosszú távon képesek biztosítani a terasz harmonikus látványát, így a korlátelemekre befektetésként is lehet tekinteni. Ahogy a nevükben is szerepel, kiválóan ellenállnak a rozsdának, így sem az időjárás, sem egyéb külső tényezők nem tehetnek kárt bennük. A legszélsőségesebb körülményeket is tűrik! A rozsdamentes korlátokat könnyű karbantartani és megtisztítani, hiszen ebben nem okoz nehézségeket a rozsda megjelenése. A teraszon a harmonikus látványon túl a biztonságos körülményekről is gondoskodnak; ez különösen fontos olyan környezetben, ahol kisgyerekek és idősek is élnek.

Ha felkeltette érdeklődését a rozsdamentes korlát, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és rendelje meg az igényeinek megfelelő korlátelemeket! Termékeink rendkívül kedvező áron és rövid határidővel érhetőek el, így, ha minél előbb felkeres bennünket, a nyarat már rendezett, ízléses és biztonságos terasszal várhatja.

Amennyiben kérdései, észrevételei lennének a rozsdamentes korlátokkal kapcsolatban, kollégáink abban az esetben is állnak rendelkezésére megadott elérhetőségeinken!


Szolgáltatásaink igénybevétele előtt szeretne tájékozódni? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Szolgáltatásaink igénybevétele előtt szeretne tájékozódni? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ahhoz, hogy ügyfeleink tisztán lássanak termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, igyekeztünk a lehető legtömörebben és átláthatóan feltüntetni munkásságunkat, tevékenységi körünket. Ám bármikor felmerülhetnek kérdések azon érdeklődők részéről, akik szeretnének a jövőben együttműködni vállalkozásunkkal. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, és részletes tájékoztatást szeretne kérni a modern korlátokról, vegye fel velünk a kapcsolatot mihamarabb!

Legyen szó telefonról vagy e-mailről, kollégáinktól rövid időn belül tájékozódhat a modern korlátokkal kapcsolatosan, így bármilyen beruházás hamarabb elindulhat, mint gondolná! Ismerje meg termékeinket, és ossza meg velünk elképzeléseit, tegye fel kérdéseit!

Az általunk kínált modern korlátok között alumínium- és üvegkorlát egyaránt helyett kapott, ennek megfelelően éppen olyan elem kerülhet otthonába, irodájába vagy intézményébe, amilyen a környezetnek és elvárásainak leginkább megfelel. A színvonalas, ügyfélbarát szolgáltatást garantáljuk!

 

 

Milyen az ideális teraszkorlát?

 

Milyen az ideális teraszkorlát?Amikor az emberek teraszt építtetnek, nem csak annak szerkezetére és kialakítására kell figyelmet fordítaniuk, hanem a teraszkorlátok kiválasztására is, ugyanis rendkívül fontos szerepet töltenek be a teraszok rendeltetésszerű használatában. A kérdés az, hogy miről lehet felismerni az ideális teraszkorlátot.

Mivel a teraszkorlát folyamatosan ki van téve a különböző időjárási tényezőknek és a szélsőséges hőmérsékletingadozásnak, fontos, hogy masszív és ellenálló anyagokból kerüljön legyártásra, és a végén megfelelő felületkezelést is kapjon. Így nem csak betöltheti rendeltetésszerű szerepét, hanem hozzájárulhat a terasz lenyűgöző látványához is. Többek között erről is fel lehet ismerni az ideális teraszkorlátot.

Nálunk biztosan megtalálja a megfelelő teraszkorlátot, ugyanis kiemelt figyelmet fordítunk termékeink színvonalára és azok gyártási körülményeire. Ha vásárolni szeretne, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Legtöbbet keresett szavak: üvegkorlát, üvegkorlát ár, üveg korlát ár, üveg erkélykorlát, pontmegfogásos üvegkorlát, aluminium kerítéselemek, aluminium korlát, aluminium kerités elemek

LEGYEN ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK!