GLASSRAILING ALURAILINGS

Ahol az alumínium tartóssága és az innovatív külső időtálló szépséget teremt

 

A korszerű építészetben a megfelelő korlátok kiválasztásakor a funkcionalitás mellett a stílus is nagyobb hangsúlyt kap, hiszen a jól megválasztott korlát kiemeli az épület arányait, tiszta, egységes formavilágot kölcsönözve.

A GLASSRAILING alumínium korlátokkal bármilyen kreatív homlokzati elképzelés tökéletesen megvalósítható: az egymással kombinálható kör keresztmetszetű és szögletes elemek, a pálcás, üvegbetétes vagy vonalmenti megfogású, illetve keret nélküli modellek számtalan lehetőséget nyújtanak az egyedi igények életrekeltéséhez.

A magas minőségű alumíniumból, nemzetközi sztenderdek szerint készülő GLASSRAILING korlátok megfelelnek az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek, gyártásuk a legmodernebb technológiát alkalmazó gépeken történik.

 

Miért alumínium korlát?

Az alumíniumot a modern építészetben a jövő anyagaként tartják számon. Számos előnyös tulajdonsága révén méltán rászolgált erre:

  • Sokoldalú -  A felhasználás sokféleségének csak a fantázia szab határt

  • Költséghatékony -  Remek ár-érték arány jellemzi
  • Hosszú élettartamú - Nem korrodál, nem igényel karbantartást
  • Formálható - Nehézségek nélkül megmunkálható, bármilyen elképzelés megvalósítható belőle
  • Újrahasznosítható -  Az alumínium pozitív ökológiai mérleggel rendelkezik, mert 100%-ban újrahasznosítható, szállításnál pedig csekély súly jellemzi

 

Miért GLASSRAILING alumínium korlát?

A GLASSRAILING alumínium és üveg korlátot a funkcionalitás és a harmónia jellemzi, a hagyományos korlátokkal szemben pedig számos előnyös tulajdonsággal bír:

  • Időtálló - Mert nem kell időszakosan újra festeni, nem fog korrodálódni, extrém igénybevétel esetén is rendkívül ellenálló és alaktartó
  • Elegáns -  Megjelenése légiesen áttetsző, egyedi stílust kölcsönöz az épületnek
  • Biztonságos - Az üvegkorlátok laminált biztonsági üveggel készülnek, TÜV minősítéssel rendelkeznek. A rejtett rögzítés miatt a GLASSRAILING alumínium korlátokon nincsenek kiálló részek, csavarok, amelyek esetleg sérülést okozhatnak.
  • Egyedi igényekre szabható - Elemkínálatunk széles választéka és kombinálhatósága biztosítja vevőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálását. Termékeink maximálisan testre szabhatók, tökéletes illeszkedés jellemzi minden modellünket.
  • Gazdaságos - Kedvező ár-érték aránya miatt az alumínium felhasználása egyre elterjedtebb az építőiparban

 

Rozsdamentes korlátok a modern stílus szerelmeseinek

Rozsdamentes korlátok a modern stílus szerelmeseinekA fa lépcsők, fa korlátok klasszikus, természetes vonalat képviselnek, szinte mindenhová illenek, mi mégis azt mondjuk, hogy eljárt felettük az idő! Gondoljon bele, hogy a fa felhasználása, mint olyan, cseppet sem környezettudatos döntés, ráadásul idő- és pénzigényes az ápolása, karbantartása. Nekünk van ennél egy sokkal jobb ajánlatunk, amit úgy hívnak, hogy rozsdamentes korlát.

A rozsdamentes korlát fantasztikusan sokoldalú, amit kifejezetten a modern stílus rajongóinak ajánlunk. Ezek a korlátok egyaránt illenek magánházakra és közintézményekbe, kültéren is jól mutatnak, de a belső terek stílusába is beilleszthetőek. A rozsdamentes korlátok egyik legjobb tulajdonsága, hogy hosszú távra lehet tervezni velük anélkül, hogy felújítással, festéssel kellene törődni velük kapcsolatban. Teljes mértékben újrahasznosíthatóak és még az ár-érték arányuk is igazán remek.

Ha felkeltettük az érdeklődését a rozsdamentes korlátok iránt, forduljon hozzánk bizalommal a közzétett elérhetőségeink egyikén!

Legtöbbet keresett szavak: üvegkorlát, üvegkorlát ár, üveg korlát ár, üveg erkélykorlát, pontmegfogásos üvegkorlát, aluminium kerítéselemek, aluminium korlát, aluminium kerités elemek

 

LEGYEN ÖN IS ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK!