ELEGANT
Vonalmenti befogású üvegkorlát

MODERN ELEGANCIA

A modern design kedvelői számára ajánljuk Elegant termékcsaládunkat. Letisztult formák, egyszerű vonalvezetés és a visszafogott elegancia jellemzi a család minden elemét.

Napjaink építészete komoly hangsúlyt fektet a nyitott, átlátható terek kialakítására, melyek elengedhetetlen kellékei a nagy üvegfelületek, különös tekintettel a látható keret nélküli rendszerek alkalmazására.

Elegant termékcsaládunk minden egyes modellje lenyűgözően keskeny, vonalmenti megfogású profiljaival tökéletes kiegészítője lehet a modern épületeknek.

Keret nélküli korlátjainkban nincsenek látható oszlopok, ezért ideálisak, ha nem szeretnénk a figyelmet elterelni a homlokzatról vagy a környezetről. A GLASSRAILING-re jellemző innovatív megoldásoknak köszönhetően üveg az üveggel is illeszthető, akár a sarkoknál is. A korlátprofilok magas minőségű, ellenálló alumíniumból készülnek, melyekbe kétrétegű, laminált biztonsági üveg kerül, biztosítva a rendszer stabilitását.

A termékcsalád számos modellből áll, kínálatunkban megtalálható:

  • Födémre telepíthető korlátok
  • Padlóba süllyeszthető korlátok
  • Oldalsó felfogatású korlátok
  • Pontmegfogású korlátok
  • Kapaszkodók opcionálisan választhatók kínálatunkból

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Különösen alkalmas szállodákban, irodákban, kereskedelmi egységekben történő felhasználásra, továbbá remek megoldás a magas minőségi elvárásokat támasztó lakossági megrendelők számára is.

Nagyszerű választás, ha a fény szabad áramlása és a kilátás maximalizálása a cél, hiszen üvegkorlátjaink a végtelen tér érzetet és a határtalan lehetőségeket biztosítják az Ön számára.

A biztonsági üvegkorlátokkal száz százalékban balesetmentes körülményeket teremthet!

biztonsági üvegkorlátok Manapság egyre több ember figyelmét keltik fel az üvegkorlátok, hiszen rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, például optikailag képesek nagyítani a teret, és sokkal barátságosabbá, világosabbá varázsolják az ingatlanok belső tereit. Az érdeklődők közül sokan csak azért nem építették még be otthonukba, vagy irodájukba az üvegkorlátokat, mert attól tartanak, hogy nem elég biztonságosak. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, megnyugtatjuk: ettől nem kell tartania, ugyanis tőlünk biztonsági üvegkorlátokat tud beszerezni!

Biztonsági üvegkorlátjainkkal száz százalékban balesetmentes körülményeket tud teremteni a közvetlen környezetében, ugyanis az elemek olyan speciális biztonsági üvegből készülnek, amikben laminált réteg található. Ez a réteg gondoskodik arról, hogy ha mégis eltörne az üvegtábla, az a hagyományos üveggel ellentétben ne hulljon darabokra. A laminált szerkezet egyben tartja az üveget, így elkerülhetőek az üvegdarabok okozta kellemetlen sérülések, vágások. A biztonsági üvegkorlátok hosszú éveken át kiszolgálják tulajdonosaikat. Kisgyermekes családok is bátran választhatják ezt a megoldást, ugyanis a kicsik nem tudnak kárt tenni az üvegtáblákban, és a fejük, kezük sem tud beszorulni, hiszen a táblák felületén nincsen semmilyen rés, így a szülőknek nem kell folyamatosan rájuk figyelni.

A biztonsági üvegkorlátokat a galériáktól kezdve a teraszokig bárhová telepítheti. Rengeteg ötletet lehet meríteni ezzel kapcsolatban a különböző lakberendezési újságokból, vagy szakemberektől is lehet érdeklődni. A felhasználásuknak csakis a fantázia szab határt!

Ha felkeltettük érdeklődését a biztonsági üvegkorlátokkal kapcsolatban, és szeretné megtapasztalni előnyeiket, szerezze be tőlünk az elemeket, és építtesse be otthonába, irodájába! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a biztonsági üvegkorlátokról, vagy észrevételei lennének, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Elegancia keretek nélkül: keret nélküli korlátok

Egy korlátot arra találtak ki, hogy határoljon, elválasszon és biztonságos kapaszkodót nyújtson a lépcső mentén, emeletek magasságában vagy a teraszon. Azonban ettől még lehet elegáns és kifinomult is, ilyen megoldást kínálnak a keret nélküli korlátok.

Amennyiben korlátvásárláson gondolkodik, keressen fel minket bizalommal, és válasszon remek termékeink közül! A korlátok sokfélék lehetnek, a hagyományostól egészen azokig a modellekig, amiket szinte észre sem lehet venni.

A keret nélküli korlátok többféle kivitelezéssel is készülhetnek, a korszerű kialakítás lehetővé teszi, hogy az ilyen korláthoz ne kelljen keretet illeszteni, mégis masszív szerkezetet alkossanak. Ennek köszönhetően a hatás igazán elegáns, egyszerű, mégis megkapó lesz. Olyan korlátok készülnek így, amiknek a segítségével a teret meg lehet nyitni, tágasabb, levegősebb érzetet varázsolni velük.

A keret nélküli korlátok nem keltik azt az érzést, mintha a korlát útban lenne vagy elfogná a kilátást, ráadásul a fényt is jobban áteresztik. Ezekben a szerkezetekben nagyszerűen megvalósul a funkció és a design találkozása.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

Miért érdemes az üvegkorlátot választani?

A modern, minimalista építészeti stílus népszerű eleme az üvegkorlát, amelynek azon kívül, hogy biztonságos támaszt nyújt, számtalan előnye van. Nézzük, miért jár jól, ha az üvegkorlátot választja!

Az üvegkorlát szinte bárhol alkalmazható, népszerűségének egyik oka az, hogy nem szűkíti a teret, mint a többi korlát. Mivel átengedi a fényt, sokkal világosabbá is varázsolja a teret, ami emiatt még nagyobbnak tűnik. Az üvegkorlát további előnye, hogy már a padló szintjétől kezdve elzárja az utat a leeső dolgok elől. Nem tud alatta kigurulni semmi, és még a legkisebb gyerek sem tudja kidugni rajta a fejét. Biztonságos megoldást nyújt bárhová, és nagyon könnyű tisztán tartani is.

Az üvegkorlátnak több fajtája létezik, így mindenki könnyen kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt: vonalmenti-, pontmegfogású- és oszlopos üvegkorlátok állnak vevőink rendelkezésére.

Legtöbbet keresett szavak: üvegkorlát, üvegkorlát ár, üveg korlát ár, üveg erkélykorlát, pontmegfogásos üvegkorlát, aluminium kerítéselemek, aluminium korlát, aluminium kerités elemek

 


Üvegkorlát keret nélkül

C50

Padlóra rögzített
korlátrendszer

CX50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát, teraszkorlát

RS50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát, teraszkorlát

R50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát, teraszkorlát

S40E

Vonalmenti megfogású üvegkorlát, teraszkorlát

VISTA400

Oszlopos üvegkorlát,
teraszkorlát

C50 LED

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
LED világítású kapaszkodó

CL50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
teraszkorlát

RX50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
teraszkorlát

B50

Vonalmenti megfogású íves üvegkorlát, teraszkorlát

F55

Erkélyépítő rendszer
.

VISTA420

Oszlopos üvegkorlát,
teraszkorlát

C70

Vonalmenti megfogású
üvegkorlát

AS50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
teraszkorlát

M50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
teraszkorlát

AL50

Pontmegfogású üvegkorlát,
teraszkorlát

VISTA200

Oszlopos üvegkorlát,
teraszkorlát

CA50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát, teraszkorlát

FX50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
oldalfali rögzítés

D50

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
oldalfali rögzítés

S40

Vonalmenti megfogású üvegkorlát,
oldalfali rögzítés

VISTA300

Oszlopos üvegkorlát,
teraszkorlát

 

 

footer iroda

H-8600 Siófok,
Adria Ipari Park
/Siófok-Ipartelep/

email: info@glassrailing.hu
Telefon: +36-20/223-7001 – hívás: 24/7

 

 

footer iroda

Back To Top